loading...
مجله اینترنتی فهادان
بازار فهادان
آخرین ارسال های انجمن
سر دبیر بازدید : 619 جمعه 1393/11/03 نظرات (0)

اگر در دوران نامزدی باردار شدیم چه کنیم؟

برای جوان امروزی دوران عقد، دورانی ناخوش است. از سویی عقد دائم کرده و زن و شوهر رسمی به حساب می‌آیند و از طرف دیگر بسیاری از حق و حقوق زن و شوهر‌ها را ندارند. یکی از این حقوق مردود شده در این دوران، برقراری روابط جنسی میان نامزدهاست.

بسیاری از خانواده‌های امروزی با داشتن روابط زناشویی میان دختر و پسر در دوران نامزدی مخالفند. به همین دلیل معمولاً یا دختر و پسر کلاً قید رابطه نزدیک در این دوران را می‌زنند یا به صورت پنهانی اقدام می‌نمایند.

در واقع علت اصلی وجود دوران عقد، آشنایی بیشتر زوجین با خصوصیات یکدیگر است. به همین دلیل بیشتر خانواده‌ها و حتی کار‌شناسان خانواده بر این باورند با اینکه هیچ مشکل شرعی وجود ندارد ولی بهتر است که دختر و پسر در این دوران، رابطه جنسی با یکدیگر برقرار نکنند چون اگر در ‌‌نهایت به این نتیجه برسند که با خصوصیات یکدیگر جور در نمی‌آیند و نمی‌توانند با هم زندگی مشترک تشکیل دهند، بتوانند بدون ایجاد مشکلات عدیده‌ای چون بارداری‌های ناخواسته از یکدیگر جدا شوند.

شاید به نظر بسیاری، مواجهه با قضیه بارداری در دوران نامزدی در این دوران با این همه پیشرفت، خیلی کم و دور از ذهن به نظر بیاید ولی متأسفانه هم چنان عده‌ای از جوانان ما به دلایل مختلفی با آن مواجه شده و دست و پنجه نرم می‌کنند.

بد‌تر از آن اینکه بسیاری از این جوانان در مواجهه با این قضیه دست و پای خود را گم کرده و مرتکب اشتباهات بزرگی چون فرار، سقط جنین، جدایی و… می‌شوند.

عده‌ای تصور می‌کنند که تا زمانی که روح در جنین دمیده نشده است (پنج ماهگی جنین) سقط وی قتل محسوب نشده و گناه ندارد. در حالی که بر اساس نظر مراجع تقلید که بر گرفته از قرآن و احادیث ائمه معصومین علیهم السلام است سقط جنین بعد از انعقاد، در هر ماهی که باشد جایز نبوده یعنی حرام است و دیه دارد. البته مقدار دیه در ماه‌های مختلف متفاوت است.

اما واقعیت این است که بارداری در دوران عقد، اگر چه از نگاه عرف یک اتفاق نا‌به جا است اما در پیش گرفتن راه حلی نامشروع و حرام (سقط) برای این اتفاق، آن را بیشتر از مسیر خود منحرف می‌کند.

مواجهه با این مشکل هم باید با روش‌های خاص و مدیریت بهتر و درست‌تر رخ دهد تا هم تبعات آن کم شود و هم خدای ناکرده، گناهی رخ ندهد.

در چنین شرایطی اقدام به انجام برخی از امور لازم و ضروری محسوب می‌شود:

- همدلی، همفکری و پشتیبانی دختر و پسر از یکدیگر

اولین گام در این ماجرا همدلی، همفکری و پشتیبانی دختر و پسر از یکدیگر است. دختر و پسر در این مرحله باید از پنهان کردن این جریان مهم از نامزد خود، مقصر دانستن یکدیگر، خالی کردن پشت هم و… خودداری کرده و با حفظ خونسردیشان در کنار هم سعی کنند به خوبی این شرایط سخت را مدیریت نمایند.

- خانواده‌ها باید در جریان مشکل قرار بگیرند.

برخی از خانواده‌ها به دلیل تعصّباتی که دارند، نمی‌توانند چنین موضوعی را پذیرا باشند و سریع واکنش نشان می‌دهند. در این شرایط دختر و پسر باید موضوع را با بزرگ فامیل و اگر نشد با یک مشاور متخصص در میان بگذارند تا وی با استفاده از شیوه‌های مناسب خانواده‌ها را در جریان گذاشته و به آن‌ها آموزش‌های لازم را بدهد.

-هرچه سریع‌تر مراسم جشن ازدواج را برپا کنید.

شاید برای عروسیتان آرزوهای زیادی داشته‌اید اما باید بپذیرید که به هر حال امکان صبر کردن برای برآوردن این آرزو‌ها وجود ندارد. کمی ساده‌تر بگیرید تا بتوانید زود‌تر مراسم را برگزار کرده و سر زندگیتان بروید.

دختر و پسر و خانواده‌هایشان باید در این شرایط خاص از بسیاری از توقعات و آرزو‌هایشان چشم پوشیده و با شرایط موجود کنار بیایند. یعنی مثلاً به جای یک مراسم ازدواج پر رنگ و لعاب، یک مراسم عروسی ساده و یا حتی یک مسافرت را انتخاب کنند.

منبع: تبیان _ ویرایش محتوا توسط تارنمای فهادان

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری