loading...
مجله اینترنتی فهادان
بازار فهادان
آخرین ارسال های انجمن
سر دبیر بازدید : 2165 دوشنبه 1393/11/13 نظرات (3)

ناشناس بودن، دسترسی آسان و کم هزینه بودن تجارب هرزگی جنسی در فضای آنلاین باعث افزایش تعداد معتادان به این جرم شده است و از طرفی تنوع و گوناگونی این جرم نیز منبع تغذیه این اعتیاد اینترنتی است.

در طی دهه‌های گذشته، پیشرفت های تکنولوژیک کمتری بوده اند که به صورت بالقوه توانایی ایجاد انقلابی در عرصه هایی هم چون آموزش، سلامتی، تجارت، سرگرمی و غیره داشته باشند. اما اینترنت بستری را آماده نموده که تقریباً در تمامی زمینه‌های یادشده انقلابی عظیم صورت گرفته است.

حال ممکن است این انقلاب ها مطابق با نظر ما و موافق با آن چه تفکر ما ایجاب می کند نباشد؛ اما آن چه واضح است این است که اینترنت بدون شک جهان را برای انسان ها بسیار کوچکتر از آن چه تصورش را می کردند، نموده است. به همین نسبت، با افزایش استفاده از اینترنت میزان جرائم سایبری نیز به طور موازی افزایش یافته است.

در دنیای امروز، اینترنت اصلی ترین بستر در بروز، اشاعه و انتشار یکی از مهم ترین جرائم اخلاقی دنیا یعنی روابط نامشروع جنسی شده است. بر اساس تحقیقات انجام شده در اکثر جوامع اروپایی و غربی، معتادان به س.ک.س سایبری مقدار قابل توجهی از وقتشان را به انجام فعالیت های جنسی آن لاین تخصیص می دهند و هرچه میزان اعتیاد آن ها بیشتر می شود، جنبه سرگرمی این جرایم کمتر شده و مضرات روحی و فیزیکی آن بیشتر در فرد نمود پیدا می‌کند.

تحقیقات دانشگاه استنفورد نشان داده است، از آن جایی که هیچ پایانی برای نوع تجربه ای که فرد در فضای سایبر مشاهده می کند وجود ندارد، لذا در طول زمان به سمت اشکال افراطی تری از انواع فیلم های مستهجن سوق پیدا می کند. این امر باعث می شود که او درگیر واکنش های هیجانی آنی شده و گام به سوی برقراری رابطه هایی بردارد که از لحاظ روحی و جسمی برای وی بسیار خطرناکند.

علایم تشخیص اعتیاد به س.ک.س سایبری:


1. مردان معتاد به رابطه جنسی سایبری، هم چون افراد فرو رفته در خلسه؛ ساعت های متمادی از وقت خود را به نگاه کردن تصاویر و فیلم های مستهجن می پردازند و زنانی که دارای این نوع اعتیاد هستند بیشتر دوست دارند که به چت های تصویری آنلاین مرتبط با این فضا بپردازند.

2. معتادان به این رابطه با وجود این که شاهد خطرات فیزیکی ناشی از این اعتیاد هستند نمی توانند اعتیاد به فعالیت های آن لاین خود را کنار بگذارند.

3. آن ها پس از دیدن این تصاویر احساس گناه و پشیمانی دارند.

4. اگر به هر دلیلی نتوانند در طول روز به انجام فعالیت های آن لاین و آف لاین جنسی بپردازند، احساس خشم و ناراحتی می‌کنند.

5. افراد معتاد عموما همسرانشان را متهم به ناتوانی در ارضای تمایلاتشان می کنند. (تمایلاتی که با دیدن انواع جدیدی از فیلم ها و تصاویر مستهجن، روز به روز جدیدتر و حیوانی‌تر می‌شود.)

6. صمیمیت روابط عاطفی متاهلینی که دچار این نوع اعتیاد هستند، کم شده و آن ها در روابط جنسی با همسرشان نیز احساس هیچ گونه رضایتی نمی کنند لذا همین امر و سایر عوامل روحی و روانی مرتبط با آن باعث بروز طلاق می‌شود.

7. کودکانی که پدر، مادر و یا والدین معتاد به س.ک.س سایبری دارند؛ عموما فضای استرس زا و متشنجی را در خانه خود احساس می کنند و غالبا کمتر مورد توجه عاطفی والدینشان هستند.

8. معتادان مجرد عموما آن چنان علاقه ای به ازدواج ندارند و عموما به سمت روابط جنسی کوتاه و زودگذر با افراد گوناگون، روی می‌آورند.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط saeed maleki در تاریخ 1394/03/15 و 1:05 دقیقه ارسال شده است

نبود فرهنگ استفاده از فضای مجازی افراد را به این سمت و سو ها میکشاند

این نظر توسط نورخدا در تاریخ 1393/11/14 و 12:53 دقیقه ارسال شده است

باسلام...
کاش بعضیها میفهمیدند که انسانند....باتشکر

این نظر توسط زهرا منفرد در تاریخ 1393/11/13 و 16:36 دقیقه ارسال شده است

عالی بود.سپاس


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری