loading...
مجله اینترنتی فهادان
بازار فهادان
آخرین ارسال های انجمن
سر دبیر بازدید : 599 شنبه 1394/02/19 نظرات (1)

ماجرای صبر زیاد علامه امینی و تأخیر اجابت

حجت الاسلام شیخ آصفی از حجه الاسلام شیخ محمد نوری که در کتابخانه نجف اشرف ملازم علامه امینی بود، نقل می‌کند:

علامه امینی می‌فرمود که: در یک شب جمعه زائر حرم حضرت امیر المؤمنین علیه‌السلام بودم مشغول زیارت و دعا بودم و از خدا می‌خواستم به خاطر حضرت امیر  علیه السلام کتاب «درر السمطین» که در آن زمان کمیاب بود و در تکمیل مباحث کتاب الغدیر نیاز داشتم برای من مهیا کند.

در این زمان یک عرب روستایی برای زیارت حضرت مشرف شد و از ایشان می‌خواست که حاجت او را برآورده کند و گاوش را که مریض بود شفا دهد.

یک هفته گذشت و من کتاب را پیدا نکردم، بعد از یک هفته دوباره برای زیارت مشرف شدم. از حُسن اتفاق در وقتی که مشغول زیارت بودم، دیدم همان مرد روستایی به حرم مشرف شد و از حضرت تشکر می‌کرد که حاجت او را برآورده کرده. وقتی من کلام آن مرد را شنیدم محزون شدم چون دیدم امام، حاجت او را برآورده کرده بود، ولی حاجت مرا برآورده نکرده است.

خطاب به حضرت گفتم: جواب این مرد روستایی را دادی و حاجتش را برآورده کردی! و من مدتی است متوسل می‌شوم به خدا و شما را شفیع قرار می‌دهم که آن کتاب را برای من مهیا کنید ولی آن کتاب مهیا نشده؛ آیا من کتاب را برای خودم می‌خواهم؟ یا به خاطر کتاب شما الغدیر؟ گریه کردم و از حرم بیرون آمدم. آن شب از ناراحتی چیزی نخوردم و خوابیدم.

در عالم خواب دیدم مشرف به خدمت حضرت امیر شده‌ام، حضرت به من فرمود: آن مرد ضعیف الایمان بود و نمی‌توانست صبر کند، از خواب بیدار شدم و صبح سرسفره بودم که در زده شد. در را باز کردم، دیدم همسایه‌ای که شغلش بنایی بود داخل شد و سلام کرد، سپس گفت: من خانه جدیدی خریده‌ام که بزرگ‌تر از این خانه است و بیشتر اساس خانه را به آنجا نقل داده‌ام، این کتاب را در گوشه خانه پیدا کردم، خانمم گفت: این کتاب به درد شما نمی‌خورد و شما آن را نمی‌خوانی آن را به همسایه‌مان شیخ عبدالحسین امینی هدیه کن شاید او استفاده کند.

من کتاب را گرفتم و غبارش را پاک کردم، دیدم همان کتاب خطی «درر السمطین» است که دنبالش بودم.
در این هنگام بر این نعمت، سجده شکر کردم.(1)

*_ نَظم دُرَرُ السِّمطَین فی فَضائل المصطفی و المرتضی و البَتول و السِبطَین علیهم‌السلام نوشته محمد بن یوسف زرندی حنفی (متوفای ۷۵۰) از علمای اهل سنت است. این کتاب، چنانکه از نامش پیداست درباره فضائل پنج تن آل عبا سخن گفته و مؤلف در دو بخش، آیات و روایات مربوطه را آورده است. واژه «سِمط» در عنوان کتاب به معنای رشته مروارید است. [فهادان]
__________________________
1.مهدی، لطفی، علامه امینی جرعه نوش الغدیر، ص،۷۵
از: http://alame-amini.blogfa.com

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط صالح در تاریخ 1394/03/05 و 23:56 دقیقه ارسال شده است

علامه امینی احیاگر غدیر میباشد به تازگی وب سایت رسمی علامه امینی افتتاح شد یعنی نزدیک یکسالی میشود


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری